WWW.MOUNTAINBIKE.TOPLINK.BE

 TIPS
 H O M E
 ROUTES
 E-MOUNTAINBIKE
MTB VOUWFIETS atb plooifiets

ELEKTRISCHE MOUNTAINBIKE

Voor wie op latere leeftijd nog wil genieten van mountainbike kan opteren voor een elektrische mountianbike, de zogenaamde e-mountainbike. Er worden steeds meer elektrische mountainbikes ontwikkeld. OF de elektrische mountainbike zal aanslaan lijkt voor velen twijfelachtig.

Flyer X-MTB elektrische mountainbike

Deze Flyer X-MTB elektrische mountainbike is te koop vanaf € 4.999,00. Deze elektrische mountainbike uitgerust met een RockShox verende voorvork en achterdemper. De Shimano XT derailleur is ontworpen voor intensief gebruik en snel schakelen in moeilijke omstandigheden. Voor nog meer kracht wordt de Flyer X-MTB elektrische mountainbike standaard geleverd met de 250W motor en een 12Ah accu.

Elektrische mountainbike KTM

De elektrische mtb van KTM is op de markt. De KTM elektrische mountainbike is een racemodel. Hij weegt slechts 90 kg en de lithium-ion batterijen geven een bereik van ongeveer 40 minuten. Een elektrische mountainbike die zijn mannetje staat.

Elektrische mountainbike met EGO-Kits

EGO-Kits heeft een hulp-aandrijving ontwikkeld om met een mountainbike bergop te rijden. Via je stuur bedien je dan een motor bij je crankstel, welke van stroom wordt voorzien via een accu in je rugzak…

  © Digitown Webdesign  -  info@digitown.be
LINKPARTNERS

U wenst linkpartner te worden. Plaats onze link op uw website en wij linken terug.

www.mountainbike.toplink.be

Overzicht Linkpartners ...